Lediga jobb

Är du vår nya kollega? Om vi inte har någon tjänst ute kan du alltid skicka en spontanansökan!

Vi söker fler veterinärer!

Vi på Uppsala Veterinärmottagning söker dig som är serviceminded, engagerad och trygg i din yrkesroll.

Vi är en medelstor klinik i utkanten av Uppsala som i dagsläget har nio veterinärer i olika tjänsgöringsgrader, men vi behöver bli fler. Hos oss jobbar du med patienten i fokus och har därför god tid för varje patient. Vi jobbar utan sköterskor, vi tar själv våra prover och röntgar våra patienter. Vi får på detta vis längre och bättre kontakt med både djur och djurägare, något som uppskattas från alla parter! Vi ser gärna att du kan grundkirurgin, men det räcker om du har ett kirurgiintresse och är villig att lära dig de vanligaste ingreppen.

Kliniken innehar ny direktröntgen, ultraljudsutrustning, internt blod/urinlab, endoskop, narkosapparater med ventilator, tandutrustning inkl dentalröntgen och material för endodonti. Vi har flera operationsrum på vår operationsavdelning och utför så gott som dagligen mjukdelsoperationer och tandoperationer.

Vill du bli en del av vårt team på deltid eller heltid? 

Just nu söker vi även TF veterinärer till sommaren. 

Skicka in din ansökan till info@uvm.nu eller via formuläret här intill!

Denna sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att stanna på vår hemsida godkänner du vårt användade av cookies. Läs mer här.