Inför besök

Nedan följer information om vad som kan vara bra att veta eller hur du kan förbereda dig inför ert besök!

Viktigt inför besöket

Inför besöket är det bra att ta med djurets alla papper. Om djuret är undersökt av annan veterinär tidigare för samma problem är det viktigt att ha med en journalkopia för att undvika att undersökningar och provtagningar görs i onödan. Vi är tacksamma om djuret inte är alltför smutsigt inför undersökningen, smuts och väta kan bland annat störa vid en röntgenundersökning.

Hundar bör vara väl rastade inför besöket

Detta gäller dock inte vid urinvägsproblem, då det är en fördel om djuret har en fylld urinblåsa. Om djuret kan misstänkas ha en smittsam sjukdom, till exempel vid hosta, klåda, kräkningar eller diarré, bör djuret stanna i bilen medan ni anmäler er ankomst i receptionen. Djuret får sedan tas direkt in i ett undersökningsrum för att minska risken för smittspridning. Små hundar dock, kan med fördel bäras in till undersökningsrummet. Om ditt djur ska komma till oss för operation, se mer information under tjänsten “operation”.

Receptionen

Det är här ni anmäler er och betalning sker även här efter besöket. Mellan kl 8 och 17 möts du av vår receptionist, som hjälper dig med allt det praktiska kring besöket. Efter kl. 17.00 är receptionen obemannad men då kan du lätt få hjälp genom att ringa på klockan. När du anmält dig och ditt djur i receptionen ombeds du oftast att sitta ned i väntrummet tillsammans med ditt djur tills det är er tur. I väntrummet finns kaffe, té, fruktkorg, tidningar och toalett. Om ditt djur skulle vara törstigt finns det även vattenskålar att låna. Vi har givetvis hiss och toalett för rörelsehindrade! Ibland kan akuta fall innebära en viss väntetid för planerade undersökningar, vi ber er ha överseende med detta då det kan vara livsavgörande för den akuta patienten.

Nedladdningsbara dokument

Följande dokument kan du skriva ut, fylla i och ta med inför ert besök!

dokument 1

dokument 2

dokument 3

Denna sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att stanna på vår hemsida godkänner du vårt användade av cookies. Läs mer här.