Lediga jobb

Är du vår nya kollega? Om vi inte har någon tjänst ute kan du alltid skicka en spontanansökan!

Vill du bli en del av vårt team?

Klinisk Arbetsledare – Unik tjänst för dig som jobbat några år.

Just nu kan vi erbjuda en spännande roll som klinisk arbetsledare, där du verkligen kan göra skillnad för både kollegor, djurägare och patienter. Vi söker dig som motiveras av att få andra att nå sina mål. Du är duktig på att lyssna, att läsa mellan raderna och förstå vilka lösningar som är möjliga för dina kollegor i den situation de befinner sig i och stötta dom i deras beslut. Vi söker dig som har förmåga att organisera det kliniska arbetet både för planerade och akuta besök. Du ska tycka om att coacha dina kollegor att hitta rätt vägar att gå för ett hållbart arbetssätt, yrkesglädje och mindre stress. I ditt arbete ser du långsiktigt och har alltid säkerhet och kvalitet i fokus. Till dig som har förmåga att kombinera dessa delar kommer det bli ett roligt och stimulerande uppdrag.

Vi tror att du har längre erfarenhet som veterinär, djursjukskötare eller liknande och vill ha mindre egna patienter och arbeta mer i en arbetsledande roll som mentor. Det kan också vara så att du som har erfarenhet från andra branscher kan vara passande. Det viktiga är att du drivs av att vara kreativ, lyfta dina kollegor och se andra utvecklas.

Arbetstiden är heltid (dagtid) men vi är även öppna för att anställa på deltid. Dock är det viktigt att arbetet i huvudsak utförs från det att kliniken öppnar kl 8 på morgonen.

Om oss
Uppsala Veterinärmottagning är en medelstor smådjursklinik i Uppsala som grundades 2006. Idag erbjuder vi veterinärvård inom internmedicin, bilddiagnostik, mjukdelskirurgi, ortopedi och odontologi. 

Hos oss har du möjligheten till omväxlande arbetsdagar med poliklinikarbete och operation beroende på din bakgrund och dina intresseområden. Här finns det möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och påverka den verksamhet du arbetar i. Hos oss jobbar du med patienten i fokus och har därför god tid för varje patient. Vi får på detta vis längre och bättre kontakt med både djur och djurägare, något som uppskattas från alla parter!

Vi anser att det är viktigt att hela tiden höja sin kompetens så vi ger kontinuerligt möjligheter till lämplig och bra vidareutbildning i Sverige och utomlands. Om du vill finns även möjlighet till sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD och Leg. Vet Kristina Viktorsson på stina@uvm.nu så får vi en första kontakt.

 

Andra tjänster tillgängliga

Leg Veterinär
Till dig som vill jobba på ett ställe där man kommer både sina kollegor och djurägarna närmare. Här erbjuds möjligheten till omväxlande arbetsuppgifter och utveckling.  

Tf Veterinär
Välkommen att skicka in ansökan om arbete till sommaren på ett lagom stort ställe som erbjuder det mesta inom djursjukvård. Vi söker även dig som vill jobba extra under studietiden. 

Leg Djursjukskötare
Vi söker en leg dss som trivs med arbete på både op och poliklinik. 

Djurvårdare 
Vi söker djurvårdare nivå 2 eller 3 för arbete på op och poliklinik. 

Patientkoordinator
Nu söker vi en patientkoordinator till vår reception på hel/ deltid.
Vi söker även dig som vill jobba extra på kvällar och helger.

Välkommen in med ansökan till Klinikchef Olivia på olivia@uvm.nu.

Hoppas att vi hörs!

Denna sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att stanna på vår hemsida godkänner du vårt användade av cookies. Läs mer här.