Lediga jobb

Är du vår nya kollega? Om vi inte har någon tjänst ute kan du alltid skicka en spontanansökan!

Vill du bli en del av vårt team?

Om oss

Uppsala Veterinärmottagning är en medelstor smådjursklinik i Uppsala som grundades 2006. Idag erbjuder vi veterinärvård inom internmedicin, bilddiagnostik, mjukdelskirurgi, ortopedi och odontologi. 

Hos oss har du möjligheten till omväxlande arbetsdagar med poliklinikarbete och operation beroende på din bakgrund och dina intresseområden. Här finns det möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och påverka den verksamhet du arbetar i. Hos oss jobbar du med patienten i fokus och har därför god tid för varje patient. Vi får på detta vis längre och bättre kontakt med både djur och djurägare, något som uppskattas från alla parter!

Vi anser att det är viktigt att hela tiden höja sin kompetens och ger kontinuerligt möjligheter till lämplig och bra vidareutbildning i Sverige och utomlands. Om du vill finns även möjlighet till sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Vi söker bilddiagnostiker!

Vill du bli en viktig del i ett tätt samarbetande team bestående av kompetenta veterinärer och annan djursjukvårdspersonal samtidigt som du får ett utvecklade och omväxlande arbete? Som bilddiagnostiker hos oss är du i kontakt med alla yrkesgrupper på kliniken. Genom bred kompetens i huset erbjuder vi korta beslutsvägar och flexibel arbetsmiljö.

Kliniken är utrustad med röntgen och ultraljud Mindray M9. Vi använder oss av röntgenprogram MedivetSolid DR. Till ultraljudet har vi olika prober för att möjliggöra undersökningar av buk, thorax och hjärta. Inne på tandavdelningen finns det även en dentalröntgen med sensor för direkt digital framkallning. Du träffar på en stor variation av fall som behöver Bilddiagnostik, främst hund och katt men även enstaka fall av kaniner och gnagare.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet som bilddiagnostiker. Du kan självständigt utföra och tolka radiologiska undersökningar samt har kunskap och förstår sjukdomar och tillstånd som kan upptäckas genom radiologiska undersökningar. Du trivs i en självständig och flexibel miljö där högt tempo varvas med lugnare stunder. Du delar vår värdegrund som bygger på service, engagemang, kunskap och trygghet. Du har ett eget driv och intresse för att vidareutveckla och förbättra kliniken tillsammans med dina kollegor och arbetsgivare.  

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Vardagar 8-17, kvällstid kan förekomma.

Krav: Leg. Veterinär med erfarenhet inom Bilddiagnostik

Tf Veterinär
Vi har just nu ingen ledig tjänst. 

Leg Veterinär
Vi har just nu ingen ledig tjänst. 

Leg Djursjukskötare
Vi har just nu ingen ledig tjänst. 

Djurvårdare 
Vi har just nu ingen ledig tjänst. 

Ansökan och kontakt
Välkommen in med ansökan till Malin malin.loof@uvm.nu

Hoppas att vi hörs!

Denna sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att stanna på vår hemsida godkänner du vårt användade av cookies. Läs mer här.