Lediga jobb

Är du vår nya kollega? Om vi inte har någon tjänst ute kan du alltid skicka en spontanansökan!

Vill du bli en del av vårt team?

Om oss

Uppsala Veterinärmottagning är en medelstor smådjursklinik i Uppsala som grundades 2006. Idag erbjuder vi veterinärvård inom internmedicin, bilddiagnostik, mjukdelskirurgi, ortopedi och odontologi. 

Hos oss har du möjligheten till omväxlande arbetsdagar med poliklinikarbete och operation beroende på din bakgrund och dina intresseområden. Här finns det möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och påverka den verksamhet du arbetar i. Hos oss jobbar du med patienten i fokus och har därför god tid för varje patient. Vi får på detta vis längre och bättre kontakt med både djur och djurägare, något som uppskattas från alla parter!

Vi anser att det är viktigt att hela tiden höja sin kompetens så vi ger kontinuerligt möjligheter till lämplig och bra vidareutbildning i Sverige och utomlands. Om du vill finns även möjlighet till sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Leg Veterinär
Till dig som vill jobba på ett ställe där man kommer både sina kollegor och djurägarna närmare. Här erbjuds möjligheten till omväxlande arbetsuppgifter och utveckling.  
Vi söker just nu en erfaren veterinär inom internmedicin eller kirurgi. 

Tf Veterinär
Välkommen att skicka in ansökan om arbete på ett lagom stort ställe som erbjuder det mesta inom djursjukvård.
Vi söker dig som vill jobba extra under studietiden. 
Vi söker dig som vill jobba under sommaren. 

Leg Djursjukskötare
Vi har just nu ingen ledig tjänst. 

Djurvårdare 
Vi har just nu ingen ledig tjänst. 

Ansökan och kontakt
Välkommen in med ansökan till Klinikchef Olivia på olivia@uvm.nu.

Hoppas att vi hörs!

Denna sidan använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att stanna på vår hemsida godkänner du vårt användade av cookies. Läs mer här.